Termeni si conditii

1.INTRODUCERE

Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului fdh.ro de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesand si navigand pe acest site, acceptati, de facto, termenii de utilizare descrisi în continuare.

2. NEANGAJAREA RASPUNDERII

Continutul informatiilor se refera la descrierea într-un anumit grad de detaliere a produselor si serviciilor fdh.ro. Florida Holding nu va acorda nici o garantie referitoare la: a) evitarea utilizarii anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului; b) neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului; c) inexistenta pe site-ul pus la dispozitie a virusilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor. Astfel fdh.ro nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.

3. DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI

fdh.ro isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului în orice moment si fara nici o informare prealabila. Intregul continut al site-ului fdh.ro (www.fdh.ro) este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de fdh.ro. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului în orice scop fara confirmarea scrisa din partea fdh.ro

4. OBIECTIVUL CONTINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte. fdh.ro nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori. Va avea insa in permanenta atentie realizare unei informari corecte si remedierea eventualelor erori. Orice persoana care doreste sa-si procure produsele prezentate în site este rugata sa contacteze fdh.ro prin unul din mijloacele afisate în pagina Contact a site-ului, pentru a se informa atat asupra disponibilitatii produsului în cauza cat si asupra conditiilor contractuale, taxelor, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.

5. INFORMATII PERSONALE

Cand prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop posibilitatea de a va contacta. Natura informatiilor solicitate se refera în special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate produsele fdh.ro, dar poate include si alte informatii aflate în stransa legatura cu utilizarea produselor solicitate. Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si întrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.

6. LEGATURA CU ALTE SITE-URI

Prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate de fdh.ro utile în legatura cu continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau îndrumarea sa. fdh.ro nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente prin link-urile site-urile unor terti.

7. CONDITII COMANDA ONLINE

Posibilitatea de a efectua comenzi online prin intermediul site-ului fdh.ro este o optiune pusa la dispozitia dumneavoastra pentru a inlesni procesul de comanda a produselor dorite de clientii nostri. Nu ne asumam responsabilitatea pentru situatiile in care, din motive tehnice, comanda nu este inregistrata. Recomandam sa ne contactati telefonic pentru a confirma preluarea comenzii si stabilirea altor detalii particulare necesare onorarii comenzii.

De asemenea, prin utilizarea sistemului de comanda online de pe site-ul fdh.ro, clientul este raspunzator sa estimeze costul complet al transportului prin intermediul curierului rapid, Florida Holding punand la dispozitia dumneavoastra doar o estimare care poate sa nu fie completa in anumite situatii.

8. INFORMATIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Orice persoana care viziteaza site-ul fdh.ro (www.fdh.ro) si care ii ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site isi manifesta acordul în mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale de catre fdh.ro în vederea efectuarii de studii de piata; transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct; realizarii de catre fdh.ro a operatiunilor de recrutare de personal; alte activitati întreprinse de fdh.ro si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului. fdh.ro va pastra confidentialitatea acestor informatii. Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra în conformitate cu prevederile legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Pentru orice nelamurire în legatura cu exercitarea drepturilor dumneavaoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii 'Contact' din site. Am citit cele enuntate mai sus si declar ca sunt de acord cu continutul acestor conditii generale in utilizarea site-ului fdh.ro.